Velkommen til Butterfly Friends organisasjon, som nå har gitt fattige barn i Gambia utdannelse i 19 år.

I Gambia har vi mange fine elever som hver dag er både stolte og glade for å gå på Butterfly Friends barne-, ungdoms- og videregående skole. Der bruker for tiden alle munnbind, på grunn av covid-19 situasjonen.

Butterfly Friends har uteksaminert noen av Gambias beste ungdomsskoleelever, og etter to år med uteksaminering ved vår nyere videregående skole ligger den allerede på fjerdeplass av Gambias 123 videregående skoler. Mange av elevene som har fått 15 år fri utdannelse hos oss fortsetter med studier både i Gambia og ute i andre land. De kommer tilbake til landet sitt som både leger og advokater, og det er flere og flere som vil lære seg jordbruk. Stolte unge mennesker som Butterfly Friends hjalp med å skaffe en god grunnutdannelse, vil nå være med å bygge opp landet sitt.

Vi har et sterkt ønske om å kunne fortsette å tilby utdanning til også de eldre elevene, ikke bare barneskoleelever. Slik den økonomiske situasjonen er akkurat nå, trenger vi sårt flere faddere for å kunne klare å holde alle skolene i drift. Med så flinke, motiverte og håpefulle elever håper vi sterkt at du vil være med å bidra til å gi de den framtiden de fortjener.

Det er spesielt vanskelig å drive en frivillig organisasjon i tiden vi nå er inne i. Det er ett år siden vi kom hjem fra forrige tur Gambia og derfor er det viktig for alle skolene at vi snart kommer til Gambia igjen for oppfølging. Snart håper vi på å kunne reise tilbake til Gambia, ta bilder av alle elevene og sende en ny oppdatering til dere faddere. Inntil videre jobber vi så godt vi kan fra Norge, og har daglig kontakt med våre skoler der nede.

Vi håper det er mange der ute som forstår at for å drifte en frivillig organisasjon uten offentlig støtte og kunne gi vel 2000 elever og 220 ansatte lønn, trenger vi hjelp fra akkurat DEG 😊

Velkommen som fadder i Butterfly Friends. Bli fadder her for kr. 200,- pr. måned 🦋