Bli fadder 2019-08-27T13:49:40+00:00

Fadderskap

Bli fadder for et barn

For 200 kr pr. måned får barnet gratis undervisning, alt av skolemateriell, skoleuniform og et varmt måltid hver dag. Vi har dyktige og engasjerte lærere og nyere skolebygg.
Det er kun barn fra de fattigste familiene som får tilbud om skolegang gjennom Butterfly Friends. Våre elever går på skolen fra de er 4 år til de er 18 år. Vi gir eleven 15 års fri utdannelse, de tre siste årene på videregående og her vil eleven også ha muligheter til en yrkesutdannelse. Husk: Kunnskap er makt!

Bli fadder for skolene

For 200 kr pr. måned er du med å gi gratis skolegang, alt av skolemateriell, skoleuniformer og varm mat hver dag til våre elever.

Bli fadder for helsesenteret

For 200 kr pr. måned hjelper du til med innkjøp av livsviktig medisiner i tillegg til driften av vårt helsesenteret som hjelper ca. 56 000 pasienter og ca. 350/400 fødsler pr. år.

Skattefradrag

Ønsker du skattefradrag, fyll inn ditt personnummer. Ønsker du ikke å fylle det inn her, ring Anbjørg på 917 05 856 eller send en mail til anbjorg@butterflyfriends.no/kolbjorn@mskregnskap.no

Beløpet overfører vår regnskapsfører direkte til Altinn, og det skal stå på din selvangivelse når du mottar den enten på nett eller via post. Ønsker du et eget bilag, gi oss beskjed om det.

Skjema for fadderskap

For å bli fadder fyller du ut skjemaet under og trykker på «send».

Type fadder (obligatorisk)
Fadder for ett barnFadder to barnFadder tre barnSkoleHelsesenter