Butterfly Friends er så heldige og ha mange gode faddere rundt om i Norges land. Det gir oss mulighet til å gi 2055 elever i alderen fire til nitten år en god utdannelse og lønne våre 230 ansatte. Som ringer i vann hjelper Butterfly Friends barn og voksne langt utover skolenes murer, ved å skape forutsigbarhet, trygghet og glede hver måned i mange familier.

To av våre gode faddere Lillian Berg og Ellen Lefdal har fått datautstyr til våre skoler i Gambia, der i blant Smartboards. Dette ble starten på nok et containereventyr. Lillian og Ellen har samlet inn penger slik at vi kan sende ned, ikke bare datautsyr, men også viktig medisinsk utstyr til helsesenteret. Vi skal sende et ultralydapparat fra Rikshospitalet til sykehuset i Banjul. Apparatet vil kunne hjelpe svært mange mennesker og vi er takknemmelige for å kunne hjelpe til med dette.

I tillegg til dette fylles containeren med pulter og stoler fra Hosletoppen ungdomsskole i Bærum. Hosletoppen har et valgfag som heter «innsats for andre» og elever derfra hjelper til med pakkingen. Vi har også fått stoler og bord fra Risenga svømmehall, samt minst 50 sekker med gjenglemte håndklær og klær.

Vakre gaver fra «Strikk for Livet» er også pakket. Mange små mennesker vil få stor glede av myke og varme klær og tepper strikket av det mykeste babyull av strikkeglade kvinner rundt om i Europa. «Strikk for Livet» har til og med mottatt strikkede babyklær fra Australia.

Hvis du er i nærheten og ønsker å bidra med sko, sommerklær, fotballer eller diverse skole materiell slik som kritt, blyanter, farger ol finner du oss på Hosletoppen ungdomsskole torsdag 3.mai mellom klokken 17.00 og 20.00.

Adresse: Bjarne Skaus vei 40, 1362 Holse.

Håper vi sees:)