Koodinator Seedy Drammeh og Anbjørg Juliussen hadde fått audiens til Først Lady i The Gambia. Det var to spente mennesker som gikk igjennom sikkerhetskontrollen. Vel fremme ble vi tatt imot av en Først Lady The Gambia kan være meget stolt av.

Hun er en varm, god kvinne med hjerte for landet Gambia. Først Lady`s hjertesak er alle barn på skole, men som hun sa «jeg er her for Gambia». Jeg hadde med meg min PC og var meget glad når jeg fikk mulighet til å vise min lysbildeserien om hva Butterfly Friends er i Gambia.

Vi hadde en meget god ettermiddag og alle dere som kjenner Seedy vet han er en god samtalepartner. Vi hadde fått 10 – 15 minutter, men det var to glade, stolte og ydmyke personer som takket for seg etter en og en halv time. Gambia kan være meget stolt over å ha fått en så enestående, god og hjertevarm Først Lady.