Styret i Butterfly Friends har bestemt at vi sender en 40F konteiner til Gambia 1. oktober 2021. Konteineren skal selvfølgelig inneholde skolemøbler, men alle faddere som har lyst og mulighet kan også sende med en bananeske til sitt fadderbarn.  

Frakt 100.- kr. per eske og kun én eske per fadderbarn. Esken må adresseres godt med barnets nummer og navn, og når du leverer esken må vi registre deg. Du kan levere til Butterfly Friends Bruktbutikk i Vikersundgata 10, 3370 Vikersund mellom 1 – 15 september 2021.

Forslag til innhold: Sommerklær, truser, sokker, tights for jentene og jeans for gutta, hettegenser, fleece jakke/genser, sko, sengetøy, gardiner, fleece pledd, stearinlys, såpe, bodylotion og et krus eller to. Vil du sende med mat er: farin, te, pulverkaffe og hel pepper gode ting å få.

Til dere som rydder i sommerklær og vil hjelpe Butterfly Friends med klær til alle elevene som ikke har fadder kan dere levere fra nå i Butterfly Friends Bruktbutikk eller til Olaug Nes, Lillemoen 2, (Vikerkleiva) 3370 Vikersund. Olaug har mobilnummer 992 70 692.

Butterfly Friends ønsker sommerklær i størrelser fra 4 år til L, og sko i størrelse 24 til 46, for jenter og gutter, ungdom og voksne. Sengetøy, gardiner, frottehåndklær, stearinlys, såpe, bodylotion og fyrstikker er også flott 😊


Nyvaskede sko, klare til forsendelse.


Vi setter stor pris på våre gode hjelpere. Hans har pakket 47 konteinere som vi har sendt nedover tidligere år.


Konteiner fullstappet og klar til sending. Slik ser forhåpentligvis neste konteiner også ut, den 1. oktober i år 😊

Kanskje er det også noen der ute som kan hjelpe med fotball- og håndballdrakter, fotballsko og fotballer?
Eller kanskje skolesekker?

😊

Tusen takk til alle dere som hjelper Butterfly Friends.
Har du noen spørsmål ring 906 52 378 / 992 70 692.

Hilsener fra et hardtarbeidende styre, til våre gode faddere og hjelpere som alle jobber for at Butterfly Friends vel 2000 elever skal få fri utdannelse og et bedre liv.

 

NB: Butikken er stengt nå på grunn av Corona – vi håper å kunne åpne snart, men bare ring 😉